Kilépő modul - KLM

MT4 és MT5 platformra FXSH alapprogramhoz

   

 

   

Az FXSH fejlesztése során mindig arra törekedtünk, hogy felhasználóinkról a napi kereskedéseik során egyre több terhet vegyünk le. Ezért az első, amivel bővítettük az alapprogramunkat, az a kilépő modul.

Mindennapos kereskedéseink során megtanultuk, hogy nem csak a piacra lépés a nehéz feladat, hanem a megfelelő helyen történő pozíció zárás is. Ennek megkönnyítése érdekében kínáljuk kilépő modulunkat, amelynek fejlesztése során az egyszerűségre, könnyen kezelhetőségre törekedtünk. A kereskedők által gyakran a kilépésre is használt indikátorok közül első lépésben 4 félét építettük be a modulba. Ezek az MA, 2MA, SuperTrend, és a Donchian. A fejlesztés második ütemében került bele a Fibonacci %, és az R alapú kilépési mód is.

A pozíció megnyitását követően a kereskedés bármelyik szakaszában - a chart felületén egy gombnyomásra – indítható az szükséges kilépési mód. A kilépésvezérlés összes paramétere is gyorsan kényelmesen a charton állítható. Láthatók a chaton a kiválasztott indikátorok értékei az utolsó 200 gyertyában, ezen kívül sok segédelem, amivel tervezhető, pontosan beállítható, akár szakaszokra is bontható a kilépés teljes folyamata.

A kilépő modulunk lehetőségeiről videó és kép formátumban is készítettünk bemutatókat.

KLM modul működését bemutató videó    KLM modul működés közben

      

 

Felhasználóink kéréseit is figyelembe véve kilépő modulunkba bekerült a Fibo %-os  és az R alapú kilépési rendszer is. Erről készítettünk egy részletes bemutató videsorozatot is.

 

Vételi konstrukció

A KLM modul megvásárolható az FXSH alapprogram vételi licenc mellé!

 

            KLM modul

Ár: 49.900,- Ft

A modulokra az FX Tanodás kedvezmény nem terjed ki!

 

 

 
ugrás a lap tetejére