Kilépő modul - KLM

MT4 platformra FXSH alapprogramhoz

   

 

   

Az FXSH fejlesztése során mindig arra törekszünk, hogy felhasználóinkról a napi kereskedéseik során egyre több terhet vegyünk le. Ezért hosszas gondolkodás után arra jutottunk, hogy az első modul amivel bővíteni fogjuk az alapprogramunkat, az a kilépő modul.

Mindennapos kereskedéseink során megtanultuk, hogy nem a piacra lépés a nehéz, hanem a megfelelő helyen történő pozíció zárás. Ennek megkönnyítése érdekében kínáljuk kilépő modulunkat, amelynek fejlesztése során az egyszerűségre, könnyen kezelhetőségre törekedtünk. A kereskedők által leggyakrabban kilépésre használt indikátorok közül első lépésben az alábbi négy lehetőséget építettük be a modulba. MA, 2MA, SuperTrend és a Donchian indikátorok közül választhat a felhasználó kilépési módot, vagy ezeket kombinálhatja is.

A pozíció megnyítását követően a kereskedés bármelyik szakaszában - a chart felületén egy gombnyomásra – indítható az indikátoros kilépési mód. Függő megbízás elhelyezésével egyidőben is tud már választani kilépési módot a felhasználó. A megfelelő kilépési indikátor kiválasztása után megjelennek a képernyőn annak beállítási paraméterei is.

 

A modul egyik előnye a sok közül, hogy például az FXSH SuperTrend kilépő indikátor külön akár jelzésre is használható. Ennek működéséről és a kilépő modulunk további lehetőségeiről videó és kép formátumban is készítettünk bemutatót.

A KLM modul működését a lenti linken videók formájában, illetve az alábbi képekben tekintheted meg.

KLM modul működését bemutató videó    KLM modul működés közben

      

Vételi konstrukció

A KLM modul megvásárolható (nem bérelhető!) az FXSH vételi- és akár a bérleti licenc mellé is!

FXSH bérleti licenc mellé vásárolt KLM modul a bérleti időszak lejártáig, vagy az új bérleti licenc végéig használható. Amennyiben a felhasználó a bérleti licenc végével FXSH alapprogramot vásárol, úgy a KLM modul átszemélyesítés nélkül átörökíthető a bérleti licencéből.

KLM modul

FXSH vételi licenchez

Ár: 13.000,- Ft

FXSH negyedéves-, féléves-, éves bérleti licenchez

Ár: 13.000,- Ft

A modulokra az FX Tanodás kedvezmény nem terjed ki!