False Breakout modul - FBM

MT4 platformra FXSH alapprogramhoz

   

 

   

A közel egy éves fejlesztés eredményeként az FXSH eszközbe integráltunk két jelző modult, melyek nem indikátorokból számolnak, nem figyelik egyik ismert indikátor jelzését sem! Csakis kizárólag a „szemünk által”, vizuálisan is felismert alakzatokat keresik, értékelik és kialakulásukkor felrajzolják a chart-ra. A Double Top (DTM) és a False Breakout (FBM) moduljaink segítségével bármely instrumentum, bármely idősíkjában tudjuk jelezni ezt a két legismertebb, legjobban kereskedhető alakzatot.

A rendszer – igazodva az állandó piaci változásokhoz - a kisebb és nagyobb alakzatokat is kijelezve támogatást nyújt a felhasználóknak gyors döntéseikben. A hosszas fejlesztés, tesztelés eredményeképpen és a sok éves kereskedési tapasztalatainkat felhasználva úgy paramétereztük be ezt a két jelző modult, hogy nektek ezzel már nem kelljen foglalkoznotok. Így már kész, előre tesztelt és beállított modulokat adunk a kezetekbe, melyek akár jelezni vagy megerősíteni is tudják belépéseiteket.

Egyik modul sem paraméterezhető, de erre nem is lesz szükségetek. Egyszerű gombnyomással eldönthetitek, hogy csak az egyik vagy mindkét alakzatot keressék a modulok. Az alakzat kialakulásakor jelzést küld az FXSH a felhasználónak.

A fejlesztők a modulok jelzéseit a jövőben is a folyamatosan ellenőrzik, tesztelik, kiértékelik, és szükség esetén újra paraméterezhetik a modulokat, hogy ezzel is kövessék a piaci változásokat. A bérleti konstrukciónak köszönhetően mindig, minden felhasználónk a legfrissebb aktuális verzióra lesz jogosult.

FB modul bemutató   FB modul működés közben

(a videó megtekintéséhez kattints a szövegre)

A képekre kattintva megtekinthetitek az FB modul jelzéseit.

         

 

Miért várakoznál az alakzatokra, ha addig sokkal hasznosabbat is csinálhatsz?

 

Bérleti konstrukciók

A modulok csak bérleti konstrukció keretében érhetőek el az MT4-s alapprogramhoz. Bérlésükhöz MT4-s FXSH felhasználói licenc szükséges. FXSH bérleti licenchez egyik modul sem bérelhető!

Mindkét modul külön-külön féléves konstrukció keretében bérelhető, vagy akár egyben a kettő jelentős kedvezménnyel.  A bérleti időszak alatt az érvényes licenc tulajdonosok automatikusan megkapják a frissítéseket.

Double Top (DTM) modul

Bérleti időszak: fél év

Ár: 39.900,- Ft

False Breakout (FBM) modul

Bérleti időszak: fél év

Ár: 39.900,- Ft

Mindkét modul egyidejű megrendelése esetén a második modul árából 50% kedvezményt biztosítunk. A modulokra az FX Tanodás kedvezmény nem terjed ki!


Meghosszabbított bevezető AKCIÓ!!! 2021.09.28-2021.12. 31-ig!!!

A modulok bevezetésekor minden meglévő és új FXSH ügyfelünknek jelentős kedvezménnyel szeretnénk kedveskedni. A bevezető akciónk keretében egy áráért két modult adunk minden féléves bérleti licenchez.