Double Top modul - DTM

 MT4 és MT5 platformra FXSH alapprogramhoz

   

 

A közel egy éves fejlesztés eredményeként az FXSH eszközbe integráltunk két jelző modult, melyek saját algoritmusaink alapján és nem indikátorokból számolnak! Csakis kizárólag a „szemünk által”, vizuálisan is felismert alakzatokat keresik, értékelik és kialakulásukkor felrajzolják a chart-ra. A Double Top (DTM) és a False Breakout (FBM) moduljaink segítségével bármely instrumentum, bármely idősíkjában tudjuk jelezni ezt a két legismertebb, legjobban kereskedhető alakzatot.

A rendszer – igazodva az állandó piaci változásokhoz - a kisebb és nagyobb alakzatokat is kijelezve támogatást nyújt a felhasználóknak gyors döntéseikben. A hosszas fejlesztés, tesztelés eredményeképpen és a sok éves kereskedési tapasztalatainkat felhasználva úgy paramétereztük be ezt a két jelző modult, hogy nektek ezzel már nem kelljen foglalkoznotok. Így már kész, előre tesztelt és beállított modulokat adunk a kezetekbe, melyek akár jelezni vagy megerősíteni is tudják belépéseiteket.

Egyik modul sem paraméterezhető, de erre nem is lesz szükségetek. Egyszerű gombnyomással eldönthetitek, hogy csak az egyik vagy mindkét alakzatot keressék a modulok. Az alakzat kialakulásakor jelzést küld az FXSH a felhasználónak.

A fejlesztők a modulok jelzéseit a jövőben is a folyamatosan ellenőrzik, tesztelik, kiértékelik, és szükség esetén újra paraméterezhetik a modulokat, hogy ezzel is kövessék a piaci változásokat.

DT modul bemutató   DT modul működés közben

(a videók megtekintéséhez kattints a szövegre)

A képekre kattintva megtekinthetitek a DT modul jelzéseit.

                  

 

Miért várakoznál az alakzatokra, ha addig sokkal hasznosabbat is csinálhatsz?

 

Legújabb fejlesztésünk során JSM - Jelszűrő- és Iránymodullal bővítettük moduljaink jelzéseit. DTM vagy FBM modult vásárló felhasználóink részére díjmentesen elérhetőek az alábbi fejlesztéseink.

 

Az iránymodulba elsőként a mindenki által kedvelt Teknőc indikátor került be, de a jövőben további iránymeghatározásokkal tervezzük bővíteni. Az iránymeghatározás használható önmagában mint irányt jelző modul, de együtt is tud dolgozni a DTM és FBM modulokkal. Ha be van kapcsolva a DTM vagy FBM modul, illetve az irány modul is, akkor a DTM és FBM modulok csak abban az irányban adják a jeleket, amit az irány modul éppen aktuálisan jelez. Akár múltbéli adatokon is használható az irányszűrő a DTM és FBM modulok jelzéseinek visszatesztelésére. Ezzel tudjátok visszamenőleges adatokon is tesztelni a modulok jelzéseire épített stratégiátokat.

 

JSM – Jelszűrő modul

Elsőként 4db - szűrésre gyakran használt – indikátort építettünk a DTM és FBM jelszűrő rendszerbe. RSI, CCI, WPR és a SuperTrend indikátort paraméterezhetitek a saját kerekedési rendszeretekhez igazodva. Ez a modul önmagában nem alkalmas működésre, csak a DTM vagy FBM modulok jelzéseit tudja szűrni. Bekapcsolt JSM esetén a DTM és az FBM csak a megerősített jelzéseket rajzolja ki használható jelként.  A JSM rendszerben megadható az is, hogy a jel támogatását maximum hány gyertyán belül fogadja el a rendszer. Akár az irány modullal is együtt tud dolgozni. Ekkor csak az irány modul által is támogatott jeleket adja megerősített jelként.

Minden modul részletes bemutatóját az alábbi linkeken, vagy YouTube csatornánkon is megtekintheted.

JSM - Jelszűrő modul működése

Iránymodul működése

 

Vételi konstrukciók

A modulok vételi konstrukció keretében érhetőek el az MT4-s vagy MT5-s alapprogramhoz.  Használatukhoz MT4-s vagy MT5-s FXSH felhasználói licenc szükséges.

Mindkét modul külön-külön megvásárolható, vagy akár egyben a kettő jelentős kedvezménnyel.

Double Top (DTM) modul + JSM és Iránymodul

Ár: 89.900,- Ft

False Breakout (FBM) modul + JSM és Iránymodul

Ár: 89.900,- Ft

Mindkét modul egyidejű megrendelése esetén a második modul árából kedvezményt biztosítunk. A modulokra az FX Tanodás kedvezmény nem terjed ki!

 

 
ugrás a lap tetejére