Az FXSmartHand-ről mondták

dr. Kovács József

„Köszönöm, hogy használhatom az FXSH expertet. Az egyik leghasznosabb eszköz, ami nélkül korábban sosem sikerült elkapni egy-egy jó kitörést, letörést. A bróker mindig a legrosszabb áron kötött be. Amióta használom, lényegesen nőtt a találati arányom. A részzárás külön öröm, habár csinján kell vele bánni, mert kell hagyni a folyatásokhoz is municiót.”

Árvai József

„Ebben az évben amire mindig emlékezni fogok - majdnem egyetlen pozitív dologként - az az FX Smart Hand!!! Köszönöm, hogy lehetőségem volt megvásárolni, lehetőségem van használni ezt a valóban remekművet!!!!!”

Kovács Balázs

Egyszerű és nagyszerű, eddig sehol nem látott megoldásokkal. Nagyban segíti, profitábilisabbá teszi a kereskedést.

K.Z.

Minden benne van, ami szükséges és jó az ár/érték aránya is.

H.G.

Brutál jó progi, abszolút felhasználó barát!!! Gratula!!!

Szilágyi István

Nagyon megkedveltem és a jövbeni fejlesztések is ígéretesen hangzanak. Kötelező darab.

N.D.

Az FX Smart Hand félautomata robotot, mindenkinek, fiatalnak, idősnek, kezdőnek és haladónak egyaránt ajánlom. Én 6-éve, főleg Skalp technikával dolgozom de hasonlóval még idáig nem találkoztam. Nekem sokat segít, mert a skalpoláshoz feltétlen szükséges a gyorsaság. Gyors és megbízható, helyettem számolja ki a pozíciónyitás méretét, részzárásokat végez megbízás szerint %-ban, és ezt csak egy kis része a tudásának felsorolásából. Mindezeket pillanatok alatt elvégzi. A tudásához és a teljesítményéhez képest az ára viszont nagyon elenyésző. Nagyon örülök, hogy megismerhettem és megszereztem ezt a kiváló terméket. Gratulálok a fejlesztőknek! Sok sikert, a további munkájukhoz is.

Szűcs Zoltán

Remek segédeszköz a daytrade/skalp pozik menedzseléséhez, nagy segítség kereskedés közben egy ilyen gyors, intelligens "robot titkárnő". Ráadásul nincsenek benne öncélú, felesleges bonyolítások, tetszik a letisztultsága, látszik rajta, hogy napi szinten kereskedő emberek alkották, köszönet érte.

Oravecz Tünde

Tetszik az expert, örülök, hogy kaptam lehetőséget a kipróbálására. 3. napja használom azóta csak plusszos pozikat zártam, köszönhetően a szuper részszárási lehetőségeknek. Ami nem igazán tetszik, hogy minden devizapárra új magic number-t kell megadni. ( több mint 10 páron kereskedem folyamatosan így ez számomra kicsit nehézkes ) Köszönöm.

Duzs Attila

Jó kiegészítő a rugalmas kereskadéshez.E félautómata robot ,véleményem szerint nélkülözhetetlen a gyors pozició menedzseléshez.Ami véleményem szerint még jobbá tenné ha a R:R és a részleges zárást lehet ne automatizálni.Hiszen a kezünk nem mindig szabálykövető.????

Szirbek András

Hasznos, jól működő eszköz. Csak az R alapú menedzselést hiányolom belőle.

Tóth János

Nagyon gyors, hatékony, könnyen kezelhető expert. Ereje abban rejlik, hogy nagyon gyorsan lehet vele különböző megbízásokat beadni, legyen akár stop, célár, részzárás. A részzárás tetszik a legjobban, nem kell matekozni, hogy mekkora részt akarok zárni, hanem egyszerűen rákattintok a kívánt százalékra, és azonnal teljesül a megbízás. Ezt kézzel csak hosszú másodpercek alatt lehet megtenni, ami skalpolásnál nem megfelelő.
Az expert egyébként bármilyen stratégiánál remekül alkalmazható, mind beszállási, mind kiszállási stratégia automatizálható vele. Nagyon hasznos kiegészítője a metatradernek. Maximálisan ajánlott a részemről.

László

Köszönöm a programot nagyon szuper jó vele dolgozni.Számomra eléggé érdekes mert még ilyet nem
láttam tehát szuper.
Azt szeretném kérdezni hogy a Fibót nemlehetne belerakni félig manuálisan és félig automata vezérléssel?

Turi Zoltán

A Portfolió-FXCM Traderinas és Grafikoninas segédeken edződtem már 8 évvel ezelőtt:) Hasonló kényelmet biztosít ez a robot is - a brókerhez kötöttség nélkül - de a részeladás modul tapasztalatokon alapuló, remek kidolgozottsággal párosuló egyszerű kezelése biztosan nem csak nekem fog tetszeni!

Norbi

Összességében egy nagyon remek szoftver tényleg hasznát lehet venni a kereskedés folyamán. Láttam rengeteg hasonlót külföldi oldalakon, de valahogy mindegyikből hiányzott valami. A vonalak elhelyezése szenzációs.
Ajánlani tudom mindenkinek. Nem nagy invesztíció és hamar visszahozza az árát. Ennél sokkal több is elment már használhatatlan dolgokra, viszont ez nem kidobott pénz.

Attila

Nagyon hasznos eszköz. Eddig nem használtam hasonlót. Könnyűvé és élvezhetővé teszi a kereskedést.
Gyors kereskedéshez, skalpoláshoz pedig tökéletes.
Annyit lehetne rajta változtatni, hogy ha nincs rá szükségem, akkor el tudjam rejteni.
Köszönöm.

dr. Andai György

Köszönöm, hogy kipróbálhattam az FXSmartHand expertet. A kezelési leírás és Attila bemutatói alapján hamar beletanultam a működésébe, ami azt mutatja, hogy könnyen kezelhető. Hogy nem tudtam vele sikeresen kereskedni, az nem a program hibája, többet kellene vele gyakorolnom és el kellene sajátítanom a kereskedési technikát. Szuper jó eszköz!

Szendrei Kitti

Közel 2 hete használom a Smart Hand expertet, és valóban nagyon "smart", mindent tud amit kell. M1-ben kereskedőknek a gyors reakció lehetősége egy behozhatatlanul nagy előny. Aki gyorsan és sokat nyit és zár annak egy óriási könnyebbség és kényelem is. Nem bonyolult, letisztult. Az expertben össze van gyúrva az összes fontos mt4 eszköz 1 gombnyomásnyi gyors eléréssel. Mindez ugy hogy a kockázatkezelés feltételei is beállíthatóak és megvalósulnak.