Az FXSH FBM-ről mondták

R.B. - 2021.11.11

A két modul valóban egyedül álló a piacon, talán hasonlót sem láttam még. Rengeteg idő és energia spórolására ad lehetőséget!

B.Á. - 2021.10.17

Nagyon elégedett vagyok a modullal kapcsolatban. Jelentős időt megspórol és nagyon szépen működik, kiváló asszisztens egyben.
Tetszik, hogy én döntök és a modul csak jelez és nem helyettem dönt, zseniális hogy az emberi döntés van a központban.
Köszönöm kiváló munkájukat öröm használni.

S.Z. - 2021-10-15

Szépen dolgozik, valamiért a FB módszert nem szerettem használni, inkább a DT ami nekem bejön, de visszanézegetve a chartot van amelyiken kifejezetten jobban müködik a DT-nél.
A kettőt együtt bekapcsolva már lehet is hogy túl sok a jelzés, megpróbálom chartonként vagy idősíkonként kiszürni, melyik módszer melyik charton hoz jobb eredményt.

A.T. - 2021.10.06

Mindkét modulról hasonló a véleményem, használatuk egyszerű, átlátható, informatív. Jelzéseik önmagukban van amikor tévesek, de a chart karakterisztikus információival már nagyon jó jelzéseket adnak.
A modulok mélyrehatóbb ismeretéhez azt gondolom kicsittöbb időre van szükség.

H.L. - 2021-10-05

Elemzésem szerint rosszabb a pozíció találati aránya, mint a Double Topnál (ez az összes jelzésre vonatkozik), de így is pozitív a jelzés. Itt is jól mutatja a hamis kitöréseket a software.

Szerintem erre is érvényes, hogy egy stratégiába beépítve növekszik a lehetőségek tárháza.

R.F. - 2021-10-05

Hatalmas respect,köszönet a fejlesztőknek a modulokért!!!
Sajnos csak rövid ideig tudtam használni, kétszer 2 órát, de azt már látom, hogy csak a modulokkkal szeretnék a továbbiakban kereskedni.
Rengeteg a jelzés, sok közöttük olyan, amit én nem is láttam volna. Csak egy jó döntés kell a kereskedő részéről melyiket köti be és borítékolva van a siker.
Köszönettel,Ferenc

L.M. - 2021-10-04

Hasonlóan a DT modulhoz, szintén könnyebbé teszi a munkát az alakzatok felismerésében, jelez ha kialakult a szignál, nincs szükség folytonos figyelésre.

Á.J.V. - 2021-10-03

Számomra ez egy kisebb értékű jelzés, de ez csak a saját stratégiám miatt. Itt is jó lenne, ha az 1 gyertyás völgy/csúcs jelzések kikapcsolhatók lennének. Nekem itt 65-70%-os találat arány jött ki a saját stratégiám szerint.