Az FXSH DTM-ről mondták

R.B. - 2021-11-11

A két modul valóban egyedül álló a piacon, talán hasonlót sem láttam még. Rengeteg idő és energia spórolására ad lehetőséget!

B.Cs. - 2021-10-18

Nagyon jónak tartom, főleg azoknak, akik több instrumentumon kereskednek egyszerre, alacsonyabb idősíkon. Így az azonos időben kialakuló beszállókat nincs idő sorban végignézni.
Erre nagyon jó a felugró ablak és a figyelmeztető hang. Engem kicsit zavar, hogy dupla topként van nevezve mindkét irányba kialakuló alakzat, ami lent alakul ki, az nem TOP.

B.Á. - 2021-10-17

Nagyon elégedett vagyok a modullal kapcsolatban. Jelentős időt megspórol és nagyon szépen működik, kiváló asszisztens egyben.
Tetszik, hogy én döntök és a modul csak jelez és nem helyettem dönt, zseniális hogy az emberi döntés van a központban.
Köszönöm kiváló munkájukat öröm használni.

S.Z. - 2021-10-15

Tökéletesen teszi a dolgát, bár szerintem túl kicsi DT-kat is felismer, amiket mi szemmel biztos nem azonositanánk, igy aztán nem is kötnénk. Néha keresem szemmel hogy most miért is jelzett be.
Egyébként megbizhatóan müködik. Talán ha lehetne állítani mekkora DT-kat vegyen észre, az nagy segitség lenne.

A.T. - 2021.10.06

Mindkét modulról hasonló a véleményem, használatuk egyszerű, átlátható, informatív. Jelzéseik önmagukban van amikor tévesek, de a chart karakterisztikus információival már nagyon jó jelzéseket adnak.
A modulok mélyrehatóbb ismeretéhez azt gondolom kicsittöbb időre van szükség.

P.Z. - 2021-10-05

Nagyon szépen adta a jeleket olyanokat is észlelt amiket én nem, viszont volt pár alkalom (csak m15-ös idősíkon) amikor a számomra szép alakzatot nem jelezte. Lehet nálam volt valami gond.
Nagyon szépen beépíthető a stratégiámba.

H.L. - 2021-10-05

A jelzések pontossága kielégítő. Amikor nincs igazából piaci irány, akkor sűrűsödnek a jelzések, de ezeket érdemes a helyükön kezelni. Ezalatt azt értem, hogy ha nincs megfelelő irány a piacon, akkor a risk reward figyelembevételével érdemes pozíciót nyitni. Szerintem ezt mindenféleképpen egy stratégiába beépítve érdemes használni, mint egy újabb poziciófelvétel lehetősége.

R.F. - 2021-10-05

Hatalmas respect,köszönet a fejlesztőknek a modulokért!!!
Sajnos csak rövid ideig tudtam használni, kétszer 2 órát, de azt már látom, hogy csak a modulokkkal szeretnék a továbbiakban kereskedni.
Rengeteg a jelzés, sok közöttük olyan, amit én nem is láttam volna. Csak egy jó döntés kell a kereskedő részéről melyiket köti be és borítékolva van a siker.
Köszönettel,Ferenc

D.A. - 2021-10-04

Elemeztem a modulokat .Ami előszőr meglepő volt hogy nagyon sok jelzés jön, és ez tulajdonképpen nem szignál jel, hanem egy alakzat felismerésének a megkönnyítése.Viszont ehhez mindenképp kell egy stratégia ami alapján akkor veszi az ember figyelembe a jelzést amit a robot ad.A többi funkció tökéletes és valóban nagy segítség egy kereskedő számára.

L.M. - 2021-10-04

Nagy segítség a fordítós alakzatok felismerésében, könnyebbé teszi a munkát, nem kell a gép előtt üldögélni és keresni az alakzatokat, jelez a rendszer ha megjelenik egy szignál.
Elég pontosan felismeri a jelzéseket, a többi már a kereskedő dolga.

Á.J.V. - 2021-10-03

Előzetesen annyit, hogy meglehetősen válogatós vagyok…:-) a modul szerintem nagyon jól használható, nekem abszolút favorit! A jelzések stratégiának megfelelő szűrése fontos, de ezt követően nekem pl 90% feletti találati arányt produkált! Engem meggyőzött pontosan az idő faktor megtakarítása miatt. Annyit fűznék még hozzá, hogy lehet olyan beállítási lehetőséget beiktatni esetleg, ami letiltja az 1 gyertyás völgy/csúcs jelzést?
Igaz kevesebb jelzést eredményezne, de picit szűrési lehetőséget biztosítana.
Végezetül szeretném megköszönni a munkátokat, minden elismerésem Nektek szól ezen modulok elkészítéséért!!!! Nagyok vagytok!!! És köszönöm, hogy használhatom!!!!